Marion

Mode is mijn passie. Ik werk al ruim 35 jaar in de modebusiness. Sinds 2005 ben ik eigenaresse van Lucky Mo (voorheen Studio Mo) in Nootdorp. Elke klant is anders en daarmee is elk stylingadvies dat ik geef ook anders. Dat maakt het telkens weer een mooie uitdaging! Wanneer een klant met een grote glimlach en een nieuwe outfit de deur uitloopt ben ik blij: ik zie graag tevreden klanten. Inmiddels heeft Lucky Mo een grote vaste klantenkring waar ik erg trots op ben!

Anuschka

Zestien jaar geleden ben ik bij Lucky Mo komen werken en ben inmiddels de rechterhand van Marion. We doen dan ook samen de inkoop en vullen elkaar hierin goed aan. Daarnaast ben ik graag creatief bezig en ben ook verantwoordelijk voor de etalage en aankleding van de winkel. Het leuke is dat je elke week wel weer nieuwe items bij ons vindt! Dus zeker de moeite waard om wekelijks bij Lucky Mo binnen te lopen.

Fleur

Hi! Ik ben Fleur en de dochter van Marion. Af en toe help ik in de winkel mee, maar mijn passie ligt bij fotografie & social media. Elke week hebben we fotoshoots en zorg ik ervoor dat er twee keer per dag leuke posts met de nieuwste kleding uit de winkel op Facebook & Instagram staan. We krijgen daar hele leuke reacties op. Volg ons dus op Facebook & Instagram voor het laatste nieuws!

Ginny

Als je Lucky Mo via Instagram & Facebook volgt, zie je mij elke dag wel voorbij komen. Naast mijn werk als onderwijzeres, heb ik een eigen coachingsbureau. Daarnaast werk ik als model en ben het gezicht van Lucky Mo! Wekelijks de nieuwste collectie showen is ontzettend leuk om te doen. De kleding bij Lucky Mo is heel divers: van goede basics tot heerlijke broeken en mooie jurken. Ik draag het allemaal graag!

Juul

Hoi, ik ben Juul en ik ben de dochter van Anuschka en een vriendin van Fleur. Je kunt dus wel zeggen dat ik met Lucky Mo ben opgegroeid. Als het druk is in de winkel spring ik bij. Werken met het LuckyMo-team is altijd heel gezellig. Regelmatig zie je mij ook voorbij komen op Instagram & Facebook waar ik items uit de winkel show. Alles uit de collectie is goed te combineren met elkaar. Slagen bij Lucky Mo lukt dus altijd wel!

Megan

Sinds 2 jaar werk ik bij Lucky Mo. Daarnaast volg ik de opleiding maatschappelijke zorg. Leuk om het werk in de winkel en mijn opleiding te kunnen combineren! Ik ben van nature heel sociaal en vind het fijn om onder de mensen te zijn. Je inleven in de ander vind ik belangrijk: ik help graag. Dan zit ik in de winkel wel goed! Samen met mijn collega’s maken we er altijd een feestje van. Ik werk dus met veel plezier bij Lucky Mo!

Lucky

En dit is Lucky! Onze mascotte en het hondje van Fleur. Af en toe is hij ook in de winkel te vinden. Het kan dus zomaar zijn dat je Lucky een keer bij ons tegenkomt.